Workshop in één dag bij Tassen van Froukje

Na 5 jaar van zelfstandig leer bewerken, ben ik nu zover om deze kennis te gaan delen. Het is mijn passie en die wil ik graag delen met mensen die geïnteresseerd zijn in dit vak, graag iets unieks voor zichzelf willen maken en zin hebben in een creatieve, gezellige activiteit. Om die reden heb ik mijn atelier in Nijmegen omgetoverd tot workshopruimte. Bekijk hier mijn aanbod. Benieuwd of vragen? Je weet me te vinden!

In ’t kort

Maak zelf een leren tas, clutch of accessoire en maak het precies zoals jij het mooi vindt. Met de ruime keuze aan leer en fournituren geef je net dat persoonlijke tintje aan je item. Froukje begeleidt je van ontwerp tot eindproduct en je gaat naar huis met grote glimlach en een handgemaakt item om trots op te zijn.

Workshop Klein | vanaf € 79,-*
Tijdens deze workshop ga je binnen 4 uur zelf een tas maken van leer. Je maakt een keuze uit een aantal verschillende schoudertasjes. Er zijn verschillende voorbeelden en patronen aanwezig. Je kunt het uitwerken in je eigen stijl zodat het een tas wordt die bij jou past. Je mag het leer snijden, plakken, schalmen (dunner maken aan de randen) en stikken. Ervaring is niet nodig, wij helpen je graag!

* De getoonde prijs is een vanaf prijs, en wordt bepaalde door de keuze van materialen en hardware.

Wanneer?
MA t/m ZA 10:00u-14:00u | ZO in overleg
2-6 pers

Prijzen van € 79,- tot €92,50 p.p.
inclusief materiaal, koffie, thee en iets lekkers

Workshop Groot | € 149,-
Tijdens deze workshop maak je in één dag van leer je eigen shopper of handtas (circa 30x35cm). Met enkele aanpassingen in de bestaande patronen wordt het een tas naar jouw wens. De groep is klein en er is dus veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Je kiest het leer, gaat snijden, schalmen en stikken tot een mooi afgewerkte tas. Jij loopt aan ’t einde van de dag vol trots de deur uit met je zelfgemaakte tas! 

Wanneer?
MA t/m ZA 10:00u-17:00u | ZO in overleg
2-4 pers

€ 149,- p.p. inclusief materiaal, koffie en een lunch

Individueel of met groep

Een workshop van Froukje is er voor jou, je team, je vrijgezellenfeestje, je zussendag of je vriendinnenweekend. Kortom, voor iedereen. Op zoek naar een originele activiteit of gewoon zin om aan de slag te gaan? Boek dan snel jouw workshop van Froukje. Er is voor ieder wat wils!

Ontwerp en maak je eigen tas

We beginnen met het kiezen van het model tas, de basis. Aan elk basismodel kun jij je eigen draai geven. Vervolgens kiezen we het leer en de fournituren. We zetten het patroon over, je leert leer snijden en je zet de patroondelen op elkaar. Op de naaimachine zetten we de tas in elkaar.

Extra opties

Naast het standaard effen leer zijn er ook diverse exclusieve leersoorten in huis of leer met printjes. Deze zijn tegen een meerprijs (€5-€40) te gebruiken. Bij de workshop van 6 uur of langer zit een lunch inbegrepen. Bij de andere workshop is er koffie, thee, fris en iets lekkers inbegrepen. 

Annuleren of verzetten

Mijn vaste workshopdagen zijn maandag tot en met zaterdag. Zondag in overleg. Kun je onverhoopt niet komen? Dat kan gebeuren. Graag kijk ik samen naar de mogelijkheden om het te verzetten. Voorwaarden bij annulerenannuleren tot 7 dagen vooraf: kosteloos. Annuleren 1-6 dagen vooraf: 50% in rekening. Annuleren op dag zelf: 100% in rekening.

Workshop boeken

Enthousiast geraakt en zin om aan de slag te gaan? Boek dan nu jouw workshop van Froukje. Stuur me een mail en vermeld daarin om welke workshop het gaat (klein of groot), om hoeveel personen en de gewenste data. Je hoort snel van me! Bellen kan natuurlijk ook. 

JA, IK BOEK EEN WORKSHOP
Cadeaubon Workshop

Verras iemand met een Cadeaubon Tas in één Dag. Een fantastisch cadeau om te geven. Maak iemand blij met een gezellige workshop in mijn atelier met als eindproduct een zelfgemaakte leren accessoire, schoudertas of shopper. 

GA NAAR CADEAUBONNEN
Wat anderen zeggen…

Benieuwd naar de resultaten van anderen? Bekijk & volg Tassen van Froukje op Facebook en zie de prachtige ontwerpen en vele blije cursisten! 


Phyllis | september 2019
| ‘Het was een leuke en interessante workshop met een schitterende tas als afloop. De dag zelf is heel leerzaam en gezellig. Je wordt goed geholpen door Froukje en bijgestaan door vragen en ideeën. De lunch zag er goed uit en was smaakvol. Koffie en thee in overvloed. Ik ging met een tevreden gevoel naar huis met mijn eigen nieuwe tas onder mijn arm!’

Angelique | januari 2020 | ‘Je begint met één of meerdere lappen leer en aan het einde van de dag loop je allemaal met een unieke eigen tas naar buiten. Froukje legt uit en helpt waar nodig. Echt een aanrader om te doen. Wij kijken terug op een geweldige dag, een geweldige ervaring en een super leuk teamuitje. En hebben ook nog eens een mooi aandenken!’

Inge | januari 2020‘Vandaag met ons team tassen gaan maken. Wat was het gezellig en wat is het resultaat mooi. Froukje bedankt voor de leuke en goede begeleiding. Ik ben erg blij met mijn nieuwe tas.’

Annemarie | januari 2020‘Erg leuke en intensieve workshop gehad. Goede begeleiding door Froukje, weer veel nieuwe dingen erbij geleerd. Super trots op mijn mooie tas, zal er dankbaar gebruik van maken’

Miranda | februari 2020 ‘Beste Froukje, wat hebben we een leuke dag gehad woensdag. Heerlijk creatief freubelen, naaien, knippen en plakken en ideetjes opdoen en verwerken in uiteindelijk een prachtige tas. Heb de tas volop in gebruik en alweer nieuwe ideeën voor een nieuwe tas. Eventjes doorsparen nog. Maar we komen zeker terug! De salade en de mueslibeker passen er perfect in De schouderbandjes zijn op de perfecte lengte. En het extra vakje voor de leesbril is een uitkomst. Het enige wat ik vergeten ben is een haakje voor mijn sleutelbos. Op mijn werk wordt de tas volop bewonderd en ik ben reclame voor je aan het maken. Nogmaals bedankt.’

Ellen | augustus 2020 | ‘Hele fijne en leerzame workshop. Heerlijke lunch en een mooie tas gemaakt, super!’

 

JA, IK BOEK EEN WORKSHOP