Handgemaakt naar eigen ontwerp

Onder mijn eigen label Tassen van Froukje vervaardig ik met de hand luxe leren tassen. Een mooie mix van handgemaakte shoppers, clutches, reversible handtassen, totebags en sleeves. 

Modern, stijlvol, van goede kwaliteit en met behoud van functionaliteit. Het is elke keer een feestje om te horen dat mijn klanten zo genieten van hun tas. Bekijk hier de recensies van anderen.

Jouw droomtas voor elke dag

Gelukkig is niet iedereen hetzelfde. Wat bij de een goed past, vind de ander net niet praktisch. Of die ene tas is precies wat je zoekt, maar de kleur past totaal niet bij je. Een tas maakt je outfit af of compleet, dan moet hij natuurlijk wel perfect zijn en helemaal jij. 

Heb jij de perfecte tas nog niet gevonden, maar ben je wel op zoek? Dan maak ik heel graag een tas op maat die helemaal op jouw lijf geschreven is.

De ideale en meest praktische werktas

Ben en werk je veel onderweg? Dan is een praktische én mooie werktas geen overbodige luxe. Ben jij klaar met het standaard aanbod en durf je wel een beetje op te vallen? Dan ontwerpen we samen jouw ideale, persoonlijke en meest praktische werktas.

Bij een werktas op maat is er nagedacht over jouw specifieke wensen. Kleuren, materialen, extra vakjes, wel of geen ritsvak of misschien wel een met bijpassend accessoire. Denk aan een etui, laptophoes of portemonnee. 

Laat me jouw droom zien!

In mijn atelier in Nijmegen heb ik talloze stukken leer en voorbeelden om te laten zien plus een mooi aanbod aan fournituren. Met mijn ervaring en jouw speciale wensen komen we samen tot een uniek ontwerp. Wat is voor jou functioneel, welke kleuren passen bij je en wat vind je belangrijk? 

Samen kijken we naar de praktische en cosmetische aspecten van jouw toekomstige droomtas. Alles is bespreekbaar en ik geef altijd een passend en eerlijk advies.